Mijn doel, jouw doelen!

In 2017 liep ik mijn eerste marathon. Het was een impulsieve beslissing tijdens een nachtje stappen maar het idee liet me niet los! Het opmaken van het trainingsplan, voelen dat je lichaam bij elke training sterker en sterker wordt en het zoeken naar hoe mijn herstel kon verbeteren. Als diëtiste had ik op dat moment de basis van de sportvoeding wel gehad. Ik probeerde dus om mijn voeding zo goed mogelijk aan te passen aan de noden van mijn lichaam. Ik zocht zoveel mogelijk inzichten, bezocht experts en kreeg hierdoor mijn passie voor sportvoeding. In 2019 haalde ik dan ook mijn diploma van sportdiëtiste.

Een aangepaste sportvoeding zorgt ervoor dat je prestaties verbeteren en dat je elke training vol energie kan uitvoeren. Bovendien gaat je lichaam beter herstellen als je kiest voor een aangepast voedingsschema op maat van jouw sportieve doelen. Je loopt dus minder risico op een blessure die heel je trainingsschema ondersteboven haalt of je maanden aan de kant houdt.

Ik krijg enorm veel voldoening als ik een sporter naar zijn of haar doel mag begeleiden. Het indelen van het schema, de tussendoelen, de ervaringen & het zoeken naar oplossingen voor hindernissen op de weg naar het doel.

Ik neem als sportdiëtiste de stress weg rond voeding, zorg voor structuur en geef het vertrouwen aan de sporter dat hij alle voedingsstoffen opneemt die nodig zijn om een topprestatie te leveren. Een sportvoeding is maatwerk, op maat van jouw doel, jouw lichaam en jouw voorgeschiedenis & levensstijl.

Ik slaagde in mijn doel om mijn eerste marathon in minder dan 4 uur uit te lopen. Het gevoel als je over de finish loopt is onbeschrijfelijk en zal ik nooit vergeten. In mijn hoofd begint het nu terug te kriebelen om me in te schrijven voor een 2e marathon. Wat zijn jouw sportieve plannen voor 2020? Heb je nood aan een professionele begeleiding om jouw doel te halen? Of sport je veel en voel je dat je dat je niet de resultaten haalt die je zou willen? 

Contacteer me en we bekijken samen hoe we jouw voeding en sportieve doelen in balans kunnen brengen!

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601