Sportvoeding

Kan jij jezelf herkennen in volgende situaties?

M

Je mist energie tijdens de training?

M

Je wil je vetmassa verlagen en spieren opbouwen?

M

Je wil een betere prestatie neerzetten?

M

Je wil beter recupereren?

Wil je jouw sportprestaties verbeteren?

We stippelen samen de weg uit richting jouw doel. Je haalt de beste resultaten met een voeding op maat en optimaal herstel

Hoe gaan we te werk?

Z

1. Kennismaking

Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een coaching bij MIND Food & Health Coaching is meer dan alleen voedingsadvies. Er wordt gewerkt aan een blijvende gedragsverandering. Deze gedragsverandering moet in vertrouwen en met een goed gevoel van jouw kant kunnen verlopen. Dus kom vrijblijvend kennismaken en bepaal zelf of we een match zijn!

Z

2. Intake

Als we een match zijn plannen we een intake. Het het doel van dit traject is om een totaalbeeld te krijgen van jouw eet- en leefpatroon, je trainingen en je doelen en verwachtingen. Bovendien wordt er een uitgebreide lichaamsanalyse uitgevoerd.

Z

3. Advies

Tijdens het adviesgesprek is alle informatie uit de intake verwerkt in een persoonlijk plan op maat. Je krijgt een persoonlijk plan op maat van jouw lichaam en doel. Je krijg advies rond preparaten en supplementen. Je leert wat je wanneer moet eten voor de beste prestaties en optimaal herstel.

Z

4. Coaching

We bekijken de resultaten en sturen bij waar nodig. We werken aan uitdagingen, je motivatie en zorgen voor een optimale mindset voor de beste prestaties.

Welke sporttrajecten bieden we aan?

EXTRA’S

Vervolgconsult: € 40

Beurtenkaart: € 175

Voor 5 consulten

Heb je een sporttraject gevonden dat bij je past?

Neem contact met ons en wij gaan graag met jou aan de slag!

Welke basis- en online trajecten bieden we aan?

Wil je graag starten met een basis- of instaptraject?

Geef ons een seintje en wij gaan graag met jou van start!

Welke extra’s bieden we aan?

Extra consulten nodig?

Extra vervolgconsulten kunnen toegevoegd worden aan 40 EUR per consult.

Beurtenkaart

Wij werken ook met een handige beurtenkaart. Deze kost €175 en hiervoor kan je 5 keer op consultatie komen. Ben je dus niet zo een voorstander van een traject dan is een beurtenkaart zeker iets voor jou.

Beurtenkaarten kan je bestellen via ons contactformulier, via telefoon of op kantoor.

Cadeaubon

Iemand een traject cadeau doen? Dit kan zeker! Dankzij onze leuke cadeaubonnen, kan je iemand een nieuwe levensstijl bezorgen.Je bepaalt zelf het bedrag van de cadeaubon.

Cadeaubonnen kan je bestellen via ons contactformulier, via telefoon of op kantoor.

Interesse in een van onze extra’s?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Wil jij graag handige tips om jouw sportprestaties te verbeteren, die je zelf kan toepassen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wij helpen je op weg!

Wat zeggen onze klanten over MIND?

Ben je op zoek naar je MIND in combinatie met voedingstips op maat voor jou en wil je je fit en gezond in je vel voelen, dan kan ik je, na al die jaren van diëtisten bezoeken, maar naar 1 iemand verwijzen en dat is Nathalie. Kleine stapjes zetten, geduld hebben, en niet opgeven; dat is de boodschap! Nathalie is niet voor eventjes je coach maar eentje voor het leven.

Elke

Dankzij de goede begeleiding van Nathalie kan ik mij dag per dag meer distantiëren van de ‘afval- cultuur’ en kan ik mij meer focussen op mijn gedachten en gevoelens rond eten en dit is voor mij een echte bevrijding. Het niet focussen op het gewicht dat op de weegschaal staat is vaak nog moeilijk, maar stap voor stap ben ik er zeker van dat ik geraak en ZEKER met de goede begeleiding van Nathalie!

Marie

Nathalie heeft mij laten zien dat ik erg veel calorieën kan eten, terwijl ik nog steeds gezond eet. Vooral mijn ontbijt eet ik nu anders, ik moet/ mag veel meer eten ’s morgens. Dit was in het begin wel wennen maar nu ben ik het gewoon en het voelt beter om zo de dag te starten. Ik heb gemerkt dat ik me beter in mijn vel voel, en dat mijn sportprestaties erop vooruit zijn gegaan.

Luca

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601