Romig soepje van wortel en pastinaak

Voor 1 liter soep:

  • 4 wortelen
  • 1/2 grote pastinaak
  • 1 ui
  • 3 bloemkoolroosjes (diepvries)
  • 1 bouillonblokje
  • 1 liter water
  • peper
  • zout
  • Voor de afwerking: pijnboompitten – koriander of waterkers

    Bereiding:
    Snipper de ui fijn, schil de wortelen en de pastinaak en snijd in stukjes. Breng 1 liter water aan de kook. Voeg de gesneden groenten, de ui en het bouillonblokje toe. Voeg de bloemkoolroosjes toe en kook de soep gedurende 20 minuten.
    Mix de soep fijn. Kruid naar smaak af met peper en zout.

    Werk af met de gehakte kruiden, pijnboompitjes en serveer.

    Tip!
    Door enkele bloemkoolroosjes toe te voegen krijg je een romig soepje zonder dat je ‘echte’ room moet toevoegen!

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601