Voor 2 personen
- 250g kippenreepjes
- 200g gemengde sla
- 1/2 avocado
- 1 peer
- 1 lente-ui of tuinkers
- 1 el notenolie
- 1 el appelzijn
- 1/2 koffielepel mosterd
- 1 eetlepel pijnboompitten of noten
- 1 eetlepel granaatappelpitjes
- 1 el olijfolie
- peper en zout
- 2 eetlepels Provençaalse kruiden
Bereiding
Bak de kippenreepjes in olijfolie en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Snijd de avocodo en de peer in reepjes. Snijd de lente-ui in fijne ringen. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Was de sla. Bereid de salade met de sla, kip, peer en avocado.
Maak de vinaigrette: meng notenolie met de appelazijn en de mosterd.
Meng de salade met de vinaigrette en werk af met de pijnboompitten en de granaatappelpitjes.