Kipsalade met avocado en peer

Voor 2 personen

  • 250g kippenreepjes
  • 200g gemengde sla
  • 1/2 avocado
  • 1 peer
  • 1 lente-ui of tuinkers
  • 1 el notenolie
  • 1 el appelzijn
  • 1/2 koffielepel mosterd
  • 1 eetlepel pijnboompitten of noten
  • 1 eetlepel granaatappelpitjes
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout
  • 2 eetlepels Provençaalse kruiden

Bereiding

Bak de kippenreepjes in olijfolie en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Snijd de avocodo en de peer in reepjes. Snijd de lente-ui in fijne ringen. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Was de sla. Bereid de salade met de sla, kip, peer en avocado.
Maak de vinaigrette: meng notenolie met de appelazijn en de mosterd.

Meng de salade met de vinaigrette en werk af met de pijnboompitten en de granaatappelpitjes.

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601