Kabeljauw met mosterdsaus en groentemix

Voor 2 personen:

  • 250g kabeljauw
  • 1 sjalotje
  • 50ml light room (Alpro)
  • Mosterd
  • Lente-ui
  • Gezonde vetstof
  • Extra: citroensap, peper, zout
  • Groentemix: wortelen – broccoli
  • Puree: aardappelen met gestoofd witloof en basilicum

Bereiding:

Snipper het sjalotje fijn. Smelt de vetstof in een steelpan en fruit het sjalotje aan.
Voeg een koffielepel mosterd en de room toe. Laat de saus even zachtjes koken. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Voeg naar wens extra mosterd toe.
Dep de vis droog en bestrooi met peper en zout. Bak de vis in een pan en breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Snijd de lente-ui in ringen en serveer bij de kabeljauw in mosterdsaus.

Voor de groentemix:
Kies voor gekookte of gestoomde groenten naar wens en kruid af.

Voor de aardappelpuree:
Stoof witloof aan en snijd in stukken. Doe dit samen met gehakte basilicum onder de aardappelpuree voor extra smaak en groenteplezier.

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601