Havermoutkoekjes met banaan & hazelnoot

Voor 10 koekjes

  • 20g hazelnoten
  • 2 bananen
  • 100g havermout
  • 20g gemalen kokos
  • 30g blonde rozijnen
  • 20g gezonde vetstof ( =zacht op kamertemperatuur)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de hazelnoten in de keukenmachine of met een mes. Pel de bananen en prak ze met een vork. Meng de banaan met de havermout, de kokos, de rozijnen en de hazelnoten. Smelt de vetstof en roer deze door het beslag. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak tien hoopjes van het deeg en bak 15 min. in de oven. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601