Groene Hummus

Voor 4 personen

  • 1 avocado
  • 100g edamameboontjes (diepvries)
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels grofgehakte koriander
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Stoom of kook de edamameboontjes beetgaar. Laat schrikken onder koud water en pel de boontjes. Pel en pers de knoflook. Mix alle ingrediënten tot een smeuïge hummus en breng op smaak met peper en zout. Werk af met extra boontjes.

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601