Gegrilde zoete aardappel met peterseliepesto

Voor 6 personen

  • 3 zoete aardappelen
  • 1 bosje bladpeterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 3 eetlepels geraspte parmezaan
  • 2 eetlepels light roomkaas

Bereiding

Wikkel de zoete aardappel in aluminiumfolie en sluit de folie goed. Leg ze zo’n 35 min. op de barbecue onder een gesloten deksel.

Doe voor de peterseliepesto de knoflook samen met de peterselie, de olijfolie, pijnboompitten, parmezaan en light roomkaas in een blender en maal fijn.
Haal de aardappelen uit de aluminiumfolie en snijd ze overlangs in twee. Grill ze nog even kort op de barbecue. Serveer met de pesto.

Dit gerechtje is heerlijk bij een gegrild stukje vlees.

Heb je vragen?

Adres

Hoekstraat 19
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601