Feestelijk glaasje met peer en speculaas

Voor 2 personen:

  • Griekse yoghurt (vol)
  • Mascarpone
  • Peer uit blik (eigen sap)
  • Speculaas
  • Kaneel
  • Honing of 1 zakje vanillesuiker

Bereiding:

Snijd de peertjes in stukjes en verdeel 2/3 over de bodem van de glaasjes.
Meng 2 grote eetlepels Griekse yoghurt met 1 grote eetlepel mascarpone. Breng op smaak met kaneel en honing of vanillesuiker. Verdeel vervolgens over de glaasjes.
Verkruimel 2 speculaasjes en leg de kruimels op de Griekse yoghurt-mascarpone.
Beleg met de rest van de peertjes en een beetje Griekse yoghurt-mascarpone.
Steek vervolgens 1/2 speculaasje op elk glaasje.

Heb je vragen?

Adres

Vlasstraat 2A
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601