DNA Coaching

Als Emma Health Partner kan MIND Food & Health Coaching levensstijl adviezen aanbieden op basis van je DNA.

Waarom wachten op een diagnose vooraleer actie te ondernemen?

Met een DNA-analyse krijg jij een persoonlijke routekaart van jouw lichaam. Je kan dus preventief actie nemen met een plan op maat van jouw persoonlijke behoeftes en aandachtspunten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Z

1. Home Testkit

Je plaatst je bestelling op de website van Emma Health met de kortingscode ‘mindcoaching’. Nadien ontvang je thuis je testkit van Emma Health. Je neemt zelf een DNA staal met behulp van een eenvoudige speekselafname. Dit staal wordt anoniem opgestuurd naar een gespecialiseerd labo. De gespecialiseerde dokters van Emma Health analyseren je DNA op levensstijl gerelateerde punten.

Z

2. Online intake

Via de Emma Health app vul je een vragenlijst in. Aan de hand van de antwoorden op de vragen en in combinatie met je DNA-analyse kunnen persoonlijke adviezen geformuleerd worden.

Z

3. Resultaten

Tijdens een eerste online consult met een Emma Health arts geeft de dokter je meer inzichten in de resultaten. Je krijgt informatie over je DNA analyse en wat dit precies betekent. Tijdens een 2e online consult met een Emma Health Coach krijg je meer inzicht in de praktische adviezen op basis van je DNA.

Na het gesprek kun je alle informatie nalezen in de app en via gepersonaliseerde rapporten.

Wat leer je?

Z

Voeding

Hoe verwerkt jij suikers, koolhydraten of verzadigde vetten? Heb je van nature een grotere behoefte aan ijzer of andere vitamines?

Z

Beweging

Hoe ontstekingsgevoelig ben je en hoeveel tijd heeft je lichaam nodig om te recupereren tussen trainingen.

Z

Mentaal vermogen

Hoe ga je om met stress? Wat is je ideale slaappatroon? Wat is de impact van stress op je lichaam?

Z

Medicatie toleranties

Hoe reageert je lichaam op bepaalde medicijnen? Welke medicijnen zou je beter vermijden? Dit rapport kan je zeker delen met je huisarts.

Z

Levensstijl

Hoe groot is je risico op diabetes type 2? Op hart- en vaatziekten?

Coaching op maat?

Op basis van de DNA-analyse kan MIND Food & Health Coaching het advies écht op maat van jouw lichaam maken. Je krijg een plan en persoonlijk advies met alles wat je lichaam nodig heeft. Op deze manier kan jij echt allerbeste versie van jezelf worden en ook blijven!

Wil jij graag handige tips om af te slanken, die je zelf kan toepassen? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en wij helpen je op weg!

Wat zeggen onze klanten over MIND?

Ben je op zoek naar je MIND in combinatie met voedingstips op maat voor jou en wil je je fit en gezond in je vel voelen, dan kan ik je, na al die jaren van diëtisten bezoeken, maar naar 1 iemand verwijzen en dat is Nathalie. Kleine stapjes zetten, geduld hebben, en niet opgeven; dat is de boodschap! Nathalie is niet voor eventjes je coach maar eentje voor het leven.

Elke

Dankzij de goede begeleiding van Nathalie kan ik mij dag per dag meer distantiëren van de ‘afval- cultuur’ en kan ik mij meer focussen op mijn gedachten en gevoelens rond eten en dit is voor mij een echte bevrijding. Het niet focussen op het gewicht dat op de weegschaal staat is vaak nog moeilijk, maar stap voor stap ben ik er zeker van dat ik geraak en ZEKER met de goede begeleiding van Nathalie!

Marie

Nathalie heeft mij laten zien dat ik erg veel calorieën kan eten, terwijl ik nog steeds gezond eet. Vooral mijn ontbijt eet ik nu anders, ik moet/ mag veel meer eten ’s morgens. Dit was in het begin wel wennen maar nu ben ik het gewoon en het voelt beter om zo de dag te starten. Ik heb gemerkt dat ik me beter in mijn vel voel, en dat mijn sportprestaties erop vooruit zijn gegaan.

Luca

Heb je vragen?

Adres

Hoekstraat 19
2450 Meerhout

Contactgegevens

+32 498 31 95 23
info@mindcoaching.be
BTW: BE 0672.976.991
Erkende diëtiste riziv-nummer: 5/61554/76/601